Personalen

Vilka är vi?

Vi på Kava Dental kommer att göra allt vi kan för att se till att erbjuda de bästa behandlingarna inom tandvård. Varmt välkommen till oss >.

 

Tandläkare Karina Toro Escobar
TANDLÄKARE - Karina Toro

2009 tog jag min tandläkarexamen från Umeå universitet. Efter en kort period på Folktandvården i Stockholm har jag jobbat som konsult på olika privata tandläkarmottagningar.

Där har jag haft förmånen att träffa en mängd olika patienter och fått se och lära mig mycket, jag har utfört omfattande behandlingar med gott resultat. Under tiden har jag hela tiden vidareutbildat mig inom olika områden.

Jag har en bred bas och är intresserad av framförallt rotfyllningar och kirurgi såsom implantat, krångliga visdomständer och allt annat inom det området.

Att arbeta noggrant och vara lyhörd gentemot mina patienter, med respekt och varsam hand utföra ett bra arbete är väldigt viktigt för mig.

Tandläkare Vano Naseh
Tandläkare - Vano Naseh

2009 tog jag min tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Stockholm. Efter att ha jobbat ett par år både inom Folktandvården och på privata mottagningar startade jag min egen klinik strax utanför Stockholm och där jobbade jag fram till nu.

Mötet mellan människor, att lyssna in och hjälpa dig som patient med varje specifikt behov är något som jag brinner för.

För mig är det väldigt viktigt att kunna erbjuda dig trygg och säker vård och att skapa en positiv och harmonisk atmosfär.

Jag hjälper dig med allt som behövs inom allmänna tandvårdsbehandlingar. Min inriktning är protetik såsom kronor och broar samt allt inom estetisk tandvård. På kliniken gör vi också Apnéskenor. Både jag och Karina har stor erfarenhet av alla typer av behandlingar och patienter med olika omfattande vårdbehov.

ylva-cedergren
tandhygienist- Ylwa Cedergren

2003 tog jag min tandhygienistexamen från Karlstad univerisitet. Efter detta arbetade jag på folktandvården, sedan följde flera år privat på Värmdö och här på Södermalm.

Som tandhygienist arbetar jag både förebyggande och behandlande av tandlossningssjukdom, vilket innebär att ta bort tandsten och plack, putsa och polera samt att motivera och ge råd hur du på bästa sätt ska få behålla en god munhälsa. I min roll har jag även kompetensen att genomföra fullständiga undersökningar, och vid behov slussa dej vidare till våra tandläkare för behandling.

Att få hjälpa dej till en god munhälsa där du som patient känner dej trygg och väl omhändertagen är för mej väldigt viktigt, att dessutom få chansen att träffa så många olika människor varje dag förgyller mitt jobb.